Vodafone Building

Vodafone Building
Vodafone Building
Vodafone Building
Vodafone Building
Vodafone Building
Vodafone Building

The new Vodafone headquarters building in Christchurch designed by Jasmax, features more than 8,300 square meters of open plan office space across four floors, all in the heart of Christchurch’s new Innovation Precinct.

Fully mobile, cloud and video aware, the development sets a new workplace standard that delivers greatly increased productivity and convenience for employees and customers alike. The headquarter's design has achieved a 5 Green Star rating, promoting sustainable design by minimising energy and water use while creating a healthy work environment that maximises daylight, natural ventilation and connects to the natural landscape.

Nordic Stories, cushion backed carpet tiles were used throughout the building in a block puzzle shaped layout in a mix of warm neutral colours.